De dilluns a dijous de 8h a 18h - divendres 8h a 15h Telfon: 93 849 47 28 Suport o incidncies: suport@jad.cat

HOSTATGE

Oferim diferents paquets d'allotjament que volen ajustar-se a les necessitats dels nostres clients. Des de poder allotjar una tarja de visita fins a una plataforma online que permeti la venta de productes.

Ens encarreguem del registre del teu domini, despreocupa't i tingues la teva marca ben posicionada a Internet.

DOMINIS
El registre del domini s el primer pas per situar la seva empresa a Internet, ens permet personalitzar els correus de l'empresa i que sigui una porta d'entrada a futurs nous clients. El domini situa la nostra empresa a Internet i facilita que ens puguin localitzar.

A part dels dominis tradicionals: .com .cat .es .net .org .... en un mn cada cop mes globalitzat comena a ser necessari tenir dominis en altres pasos de primer nivell, JAD et registra dominis a tot el mon, entre d'altres a:

Dominis de 1er nivell TERRITORIALS (ccTLD - country code top-level domain) - 2 lletres
DOMINI S
.co.uk Regne Unit
No est perms registrar cap nom directament sota .uk, i exigeix un domini de segon nivell, .co.uk per usos comercials
.de Alemanya
Actualment s la segon ccTLD amb ms registres, desprs de .cn
.eu Uni Europea
EURid - Tamb s utilitzat per molts llocs bascos per la coincidncia amb Euskadi o Euskara
.fm Estats Federats de Micronsia
Tamb s molt utilitzat entre les emissores de rdio, per la coincidncia amb Freqncia Modulada
.fr Frana
AFNIC (Association Franaise pour le Nommage Internet en Coopration)
.hk Hong Kong
Hong Kong Internet Registration Corporation (HKIRC)
.it Itlia
.my Malisia
.pt Portugal
Fundao para a computacin Cientfica Nacional (FCCN)
.us Estats Units
.ru Rssia
.no Noruega
Dominis de 1er nivel GENRICS (gTLD - generic top-level domain) - 3 o ms lletres
DOMINI S
.com Organitzacions comercials
.org Organitzacions
.net Inicialment per Xarxes
.info Informaci
.asia sia, Austrlia i el Pacfic
.biz Negocis - Noms s comercial
Dominis de 1er nivell GENRICS patrocinats (sTLD - sponsored top-level domains) - 3 o ms lletres
DOMINI S
.cat Llengua i cultura catalana
.coop Cooperatives

ALLOTJAMENT WEB I APLICACIONS ONLINE
Oferim diferents paquets d'allotjament que volen ajustar-se a les necessitats dels nostres clients. Des de poder allotjar una tarja de visita fins a una plataforma online que permeti la venta de productes.

Espai web: Espai virtual del que disposa el client per publicar la seva plana web.

FTP: Directori virtual que li permetr penjar documentaci per a ser descarregada.

Call center: Assessorem i donem soluci als seus dubtes.

Estadstiques: Comprovi l'evoluci de la seva plana web a travs del nostre panell estadstic que li permetr saber el nombre de visites diries i mensuals, origen de les visites, paraules utilitzades als cercadors, durada de les visites, etc.

Webmail: Consulti el seu correu estan fora l'oficina a travs de qualsevol navegador web.

Filtre ANTI-SPAM: Bloquegem el 90% dels missatges no desitjats que arriben als nostres servidors.

Antivirus: Els nostres servidors bloquegen el 95% dels virus que puguin arribar als nostres servidors.

Nom / Empresa
E-mail
Telfon
Comentari
Acord RGPD *


Demana ms informaci

Nom / Empresa
E-mail
TelfonAcord RGPD *


Comentari


Consultes tcniques o incidncies
suport@jad.es

Consultes comptabilitat
facturacio@jad.es

Consultes generals
info@jad.es
De dilluns a dijous de 8h a 18h
Divendres 8h a 15h

Telfon 93 849 47 28

Avs Legal i Poltica de privacitat Poltica de Galetes

Avís Legal i Política de privacitat

Aquest avís i informació legal regula l'ús de la web www.jad.cat (d'ara endavant Web) que JAD SOLUCIONS INFORMÀTIQUES S.L. (d'ara endavant JAD) posa a disposició dels usuaris d'Internet.

JAD té el seu domicili social al Carrer Mataró 29-31, 3ºA, Granollers (Barcelona); i CIF número B-62168901.

Mitjançant la Web, JAD ofereix als Usuaris l'accés i la utilització de varis serveis i continguts relacionats amb la pròpia empresa com poden ser productes, situació, ...

Obligació de fer un ús correcte de la Web i dels Serveis

L'usuari es compromet a utilitzar la Web i els Serveis en conformitat amb la llei i el present avís legal així com la moral i les bones costums generalment acceptades i d'ordre públic.

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts posats a disposició dels Usuaris en la web, entenen per aquests: els textos, imatges, gràfics, icones, tecnologia, software, links i els altres continguts audiovisuals o sonors, així com el disseny gràfic i el codi font (d'ara endavant Continguts), de conformitat amb la llei, i en particular, es compromet a abstenir-se de:

a. reproduir, copiar, distribuir, transformar o modificar els Continguts, sense autorització del titular dels drets corresponents.

b. suprimir, manipular o de qualsevol altra forma alterar el copyright i altres dades identificatives de la reserva de drets de JAD o dels seus titulars.

Disponibilitat i continuïtat.

JAD no garantitza la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la Web i dels Serveis. Quant sigui raonablement possible, JAD avisarà prèviament de les interrupcions en el funcionament de la Web i dels Serveis

Responsable del Tractament de les seves dades

El Responsable del Tractament JAD SOLUCIONS INFORMATIQUES, SLU, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i Consell de Europa, li informa que les seves dades personals seran tractades per a la gestió administrativa, comptable, per a la prestació del servei i per informar de les novetats comercials i/o noves promocions ofertes per JAD SOLUCIONS INFORMATIQUES, SLU, no es cediran a tercers, a excepció de obligació legal, o per el tractament comptable i fiscal, mitjançant un contracte de Prestació de Serveis entre el Responsable del Tractament i el Encarregat del Tractament,  pudent exercir els seus drets de; accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació en JAD SOLUCIONS INFORMATIQUES, SLU:

MATARO 29-31, 3-A, 08403, GRANOLLERS, BARCELONA, info@jad.es


JAD, exclou amb tota l’extensió permesa per l’ordenament jurídic qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin ser la causa de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament de la web o dels serveis, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a la web i als serveis, a la fiabilitat del portal i dels serveis, i en concret, tot i que no de forma exclusiva, a les errades d’accés a les diferents pàgines webs.

Qu sn les galetes

Les galetes sn petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegaci d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i cont dades annimes que no sn perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferncies de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accs o personalitzaci de la pgina.

Les galetes tamb es poden utilitzar per registrar informaci annima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pgina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per qu utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessries i essencials perqu vost utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar rees segures, opcions personalitzades... A ms utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anlisi de l's de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, mesurant l's i el rendiment de la pgina per optimitzar-la i personalitzar-la.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tcniques: sn aquelles imprescindibles i estrictament necessries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilitzaci de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalitzaci: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes caracterstiques de les opcions generals de la pgina web.

Galetes analtiques: les utilitzem per crear perfils de navegaci i poder conixer les preferncies dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informaci del comportament per mitj de l'observaci dels hbits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferncies de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessi: sn aquelles que duren el temps que l'usuari est navegant per la pgina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: sn aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps ms llarg, facilitant el control de les preferncies escollides sense haver de repetir certs parmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

Galetes de tercers

Galetes d'anlisi: permeten quantificar el nombre d'usuaris i aix realitzar el mesurament i anlisi estadstic de la utilitzaci que fan els usuaris del servei ofert. Per aix s'analitza la seva navegaci a la nostra pgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que li oferim.

Coneix els tercers:
- Google analytics

Galetes utilitzades per complements de provedors externs de contingut: permeten accedir a continguts o serveis proporcionats per tercers, per exemple veure els vdeos allotjats a Vimeo o Youtube.

Coneix els tercers:
- Adobe
- Facebook
- Google maps
- Instagram
- Linkedin
- Pinterest
- Twitter
- Vimeo
- Youtube

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per complir amb la legislaci vigent, hem de demanar el seu perms per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, noms utilitzarem les galetes tcniques, ja que sn imprescindibles per a la navegaci a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autoritzaci implica que n'accepta l's.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegaci per la web, no podrem mantenir les seves preferncies, algunes caracterstiques de les pgines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autoritzaci per l's de les galetes.

Si aix i tot, decideix modificar la configuraci del seu accs a la pgina web, ha de saber que s possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informaci al seu equip en qualsevol moment modificant els parmetres corresponent segons el navegador:
- Chrome
- Chrome para Android
- Explorer
- Firefox
- Opera
- Safari
- Safari para IOS
Qu sn les galetes

Les galetes sn petits arxius de dades que es reben al terminal des del lloc web visitat i s'utilitzen per registrar algunes interaccions de la navegaci d'un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzats i recuperats. Aquests arxius es guarden a l'ordinador de l'usuari i cont dades annimes que no sn perjudicials per al seu equip. S'utilitzen per recordar les preferncies de l'usuari, com l'idioma seleccionat, dades d'accs o personalitzaci de la pgina.

Les galetes tamb es poden utilitzar per registrar informaci annima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pgina web s'ha accedit, o si s'ha utilitzat un baner publicitari per arribar.

Per qu utilitzem galetes?

Aquesta web utilitza galetes estrictament necessries i essencials perqu vost utilitzi el nostre lloc web i li permetin moure's lliurement, utilitzar rees segures, opcions personalitzades... A ms utilitzem les galetes per recollir les dades relatives a l'anlisi de l's de la web. Aquestes s'utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, mesurant l's i el rendiment de la pgina per optimitzar-la i personalitzar-la.

Quina utilitat li donem als diferents tipus de galetes?

Galetes tcniques: sn aquelles imprescindibles i estrictament necessries pel correcte funcionament d'un portal web i la utilitzaci de les diferents opcions i serveis que ofereixen.

Galetes de personalitzaci: permeten a l'usuari especificar o personalitzar algunes caracterstiques de les opcions generals de la pgina web.

Galetes analtiques: les utilitzem per crear perfils de navegaci i poder conixer les preferncies dels usuaris amb la finalitat de millorar l'oferta de productes i serveis.

Galetes de publicitat: permeten guardar informaci del comportament per mitj de l'observaci dels hbits, estudiant els accessos i creant un perfil de preferncies de l'usuari per oferir publicitat relacionada amb els seus interessos.

Segons el termini aquestes galetes les podem definir com:

Galetes de sessi: sn aquelles que duren el temps que l'usuari est navegant per la pgina web i s'eliminen quan s'acaba.

Galetes permanents: sn aquelles que queden guardades al terminal de l'usuari, per un temps ms llarg, facilitant el control de les preferncies escollides sense haver de repetir certs parmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

Galetes de tercers

Galetes d'anlisi: permeten quantificar el nombre d'usuaris i aix realitzar el mesurament i anlisi estadstic de la utilitzaci que fan els usuaris del servei ofert. Per aix s'analitza la seva navegaci a la nostra pgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que li oferim.

Coneix els tercers:
- Google analytics

Galetes utilitzades per complements de provedors externs de contingut: permeten accedir a continguts o serveis proporcionats per tercers, per exemple veure els vdeos allotjats a Vimeo o Youtube.

Coneix els tercers:
- Adobe
- Facebook
- Google maps
- Instagram
- Linkedin
- Pinterest
- Twitter
- Vimeo
- Youtube

I si no vull tenir aquestes galetes o no faig res al respecte?

Per complir amb la legislaci vigent, hem de demanar el seu perms per gestionar galetes. Si decideix no autoritzar el tractament indicant la seva no conformitat, noms utilitzarem les galetes tcniques, ja que sn imprescindibles per a la navegaci a la nostra web. En aquest cas, no guardem cap galeta. En cas de continuar navegant per la web sense denegar la seva autoritzaci implica que n'accepta l's.

Ha de tenir en compte que si refusa o elimina les galetes de navegaci per la web, no podrem mantenir les seves preferncies, algunes caracterstiques de les pgines no estaran operatives, no podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que hagi de navegar per la web haurem de tornar a demanar l'autoritzaci per l's de les galetes.

Si aix i tot, decideix modificar la configuraci del seu accs a la pgina web, ha de saber que s possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informaci al seu equip en qualsevol moment modificant els parmetres corresponent segons el navegador:
- Chrome
- Chrome para Android
- Explorer
- Firefox
- Opera
- Safari
- Safari para IOS